slider1 slider2

DREAM PALACE - Tower 1

Një ëndërr e realizuar në zemër të Ferizajt

Gjej shtepine tende te re tek Dream Palace

 • Pa Kamatë
 • Pa Ndërmjetësim të Bankës
 • Pa Interes
 • Pa Garantues

DREAM PALACE - Tower 2

Një ëndërr e realizuar në zemër të Ferizajt

Gjej shtepine tende te re tek Dream Palace

 • Pa Kamatë
 • Pa Ndërmjetësim të Bankës
 • Pa Interes
 • Pa Garantues

Lokacioni

Lokacioni i objeketve Dream Palace "Tower 1" eshte i vendorsur ne rrugen Hysen Tërpeza Ferizaj.
Ndersa lokacioni i objektit Dream Palace "Tower 2" eshte i vendosur ne zonen me te qete te Ferizajit. Objekti ka qasje ne 2 rruge qe e ben te leht dhe te natyrshem lidhjen me qytetin.
Tower 2 eshte e formesuar nga njesia banesore dhe afariste te organizuar sipas te gjitha rregulloreve te projektimit te trajtuar me kujdes per te arritur komoditetin e banimit brenda objektit. Objekti ofron zgjidhje banimi me dizajne dhe arkitektur bashkohore. Tower 2 eshte objekt qe rrezaton ngrohtesi dhe sjell se bashku kopshte, parqe dhe hapesira tjera te hapura.

LEJA NDERTIMORE: 01-45/154150-2020

map satellite

Oferta per 50 muaj pritje.

Apartamentin mund ta bleshe me keste per nje cmim te volitshem. Pa kamate, pa ndermjetesim te bankes dhe pa garantues. Paguaj 30% te shumes me aktin e berjes se marreveshjes, ndersa pjesen e mbetur (70%) paguaj me keste mujore. Vertetimi Iigjor per parametrat teknike te vendbanimit dhe nenshkrimi i marreveshejs per te drejten pronesore do te behet ne zyren e Noterit.

section
 • Pa kamate
 • Pa Ndermjetesim te Bankes
 • Pa interes
 • Pa Garantues

* Per bashkatdhetaret qe jetojne jashte vendit ja mundesojme pagesen me keste 3, 6 dhe 12 mujore.

telephone+38349440023

(WhatsApp ose Viber)

Na kontaktoni.

Informata shtesë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam, maiores commodi. Eaque rem cupiditate exercitationem asperiores, pariatur beatae similique vitae rerum unde ea

Emri i biznesit: Dream Palace

Numri i biznesit: 8001235120

Numri fiskal: 8795624132

70000 Ferizaj, Republika e Kosovës

home

Administrata: 049 49 49 49

Email: dreampalace@gmail.com

Adresa: Rr. John Kennedy,
70000 Ferizaj, Republika e Kosovës